4 Μαΐ 2013

Βραβείο “Educator’s Choice”

Συνεργάτες στη μάθησηΣτον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών 2012-13 που διοργάνωσε η Microsoft στα πλαίσια του προγράμματος “Συνεργάτες στη Μάθηση”, η συμμετοχή μας (Γρηγόρης Ζερβός & Γιάννης Σουδίας) με τίτλο “PowerPoint – Εργαλείο Ιδεών” κέρδισε το βραβείο επιλογής του κοινού των εκπαιδευτικών “Educator’s Choice”.

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους και φίλους που μας ψήφισαν και σας προσκαλούμε στη βράβευση που θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Ανοιχτή μέρα καινοτομίας στην τάξη” την Κυριακή 12 Μαΐου στις 10 το πρωί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Όθωνος 100, Κηφισιά.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών όπου θα παρουσιαστούν οι 5 δραστηριότητες προς αξιολόγηση και θα βραβευτούν οι 3 πιο καινοτόμες και θα παρουσιάσουν οι νικητές της ομάδας που κέρδισε το βραβείο δική σας επιλογή (Educators’ Choice). Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του μαθητικού διαγωνισμού School Lab.

 

Σύντομο πρόγραμμα

9:30 – 12:00  Η εκδήλωση Φόρουμ Συνεργάτες στη Μάθηση, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του πανελλήνιου διαγωνισμού πρωτοπόρων εκπαιδευτικών 2012-13 και θα παρουσιαστούν καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις από Ελλάδα και Κύπρο.

12:00 – 14:30  Ο τελικός του πρωτοποριακού μαθητικού επιστημονικού διαγωνισμού School lab με θέμα τη ΓΗ! Ελάτε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων των μαθητών να αναδειχτούν ως νέοι επιστήμονες!

14:30 – 15:30  Σεμινάριο στις ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα στο φουαγέ του Κέντρου Γαία θα παρουσιάζονται όλη τη μέρα εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια για σχολεία και οικογένειες με δώρα και εκπλήξεις.

image002

Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Γρηγόρης Ζερβός - Γιάννης Σουδίας



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.
    economu@wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη, σ' ευχαριστούμε πολύ! Συγχαρητήρια και σε σένα για τη θαυμάσια δουλειά και τον όμορφο τρόπο με τον οποίο την παρουσιάσατε!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Γρηγόρη,συγχαρητήρια και στους δυο σας!Πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή