8 Ιουλ 2013

Βραβείο στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων η σελίδα μου “e-class” αξιολογήθηκε με το 2ο βραβείο στην κατηγορία “Προσωπικοί Διαδικτυακοί Τόποι Εκπαιδευτικών”.

6os_diagonismos

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.

webawards_2013-s260

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με αξιολόγησαν, τους ανθρώπους και τους συναδέλφους που με στήριξαν και με στηρίζουν και ιδιαίτερα το φίλο μου και συνεργάτη Γιάννη Σουδία, που τα 2 τελευταία χρόνια μοιράζεται μαζί μου τις ίδιες αγωνίες, τους ίδιους στόχους, το ίδιο μεράκι για τη δουλειά αυτή.

Να εκφράσω όμως και την πικρία μου για το γεγονός ότι δε βραβεύτηκε ο ιστότοπος του Γιάννη, ιστότοπος ο οποίος έχει την ίδια λογική, τα ίδιο και περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό και την ίδια αισθητική. Αυτό συμβαίνει, γιατί συνεργαζόμαστε σε επίπεδο σχεδιασμού τόσο του εκπαιδευτικού υλικού όσο και των ιστότοπων που έχουμε δημιουργήσει. Πολύ περίεργο αυτό, αλλά δε θα το σχολιάσω άλλο… τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας…

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, τους ίδιους στόχους και με αρκετά διαφορετικά πράγματα τη νέα σχολική χρονιά… Και με το βασικότερο στόχο απ’ όλους για ό,τι κάνουμε: τα παιδιά

Συγχαρητήρια σε όσους διακρίθηκαν και μακάρι να δούμε όλο και περισσότερους εκπαιδευτικούς να ασχολούνται ουσιαστικά με τις ΤΠΕ στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου